Home » Delegacija Narodne skupštine Republike Srpske položila vijenac i cvijeće na grob Neznanog junaka kod Kremljskog zida u Moskvi

Delegacija Narodne skupštine Republike Srpske položila vijenac i cvijeće na grob Neznanog junaka kod Kremljskog zida u Moskvi

Piše INFO

Delegacija Narodne skupštine Republike Srpske, na čelu sa predsjednikom Nenadom Stevandićem, položila je danas vijenac i cvijeće na Spomenik neznanom junaku u moskovskom Aleksandrovskom parku kod zidina Kremlja, odajući počast svim borcima protiv fašizma.

Delegacija Narodne skupštine danas će se sastati sa predsjednikom Državne dume Ruske Federacije Vjačeslavom Volodinom, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

Drugog dana radne posjete Ruskoj Federaciji, planirano je i potpisivanje sporazuma o saradnji između Državne dume i Narodne skupštine Republike Srpske, kao i obraćanje Stevandića na sjednici Državne dume.

Delegaciju Narodne skupštine Republike Srpske čine i narodni poslanici Igor Žunić, Darko Banjac, Srđan Todorović i Aleksandar Trninić.

Slične novosti

Komentari