Home » Šobot: Prepoznati suštinske projekte i ono što je potrebno Banjaluci

Šobot: Prepoznati suštinske projekte i ono što je potrebno Banjaluci

Piše INFO

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot, rekao je gostujući u ATV-ovoj Temi dana da je potrebno prepoznati suštinske projekte, probleme i ono što je potrebno gradu, te odmah krenuti u rješavanje istih.

– Ja sam cijeli život posvetio medicini, da liječim i pomažem ljudima. A onda sam ušao u političke vode. I u politici, ako date maksimum, možete pomoći ljudima i ostvariti dobar rezultat. Jeste odmicanje od struke, ali, isto tako tu su mnoge mogućnosti i izazovi – rekao je Šobot.

Podrška koja svakodnevno dolazi na njegovu adresu, za Šobotu je dodatni vjetar u leđa.

Za nekog ko ulazi u politiku, kao vanstranački kandidat, imao sam određene dileme. Međutim, kada sam promovisan za kandidata SNSD-a, vidio sam koliku podršku imam. Stižu čestitke iz svih odbora i rukovodstva stranke, i to mi mnogo znači. Reakcije na terenu su odlične, reakcije mojih prijatelja su odlične, sve to mi je dalo snagu da od ovoga ne smijem odustati. Sve dileme koje sam imao, nestale su – istakao je Šobot.

SNSD je, kaže Šobot, partija koja prepoznaje struku, rezultate i mladost.

– Ono što je mene opredijelilo da uđem u ovu priču jeste širina SNSD-a kao najveće partije u Srpskoj, koja je odlučila da da podršku vanstranačkom kandidatu. To je jedna vrlo jasna i vrlo snažna poruka da kroz svoj rad se možete nametnuti i prepoznati, ako ste dovoljno kvalitetni i ako ste sebe posvetili struci. SNSD nije zatvorena partija, ona prepoznaje i struku i rezultate i mladost – naveo je Šobot.

Prepoznati probleme, ključ je svega.

– Planovi su da ono što sam naučio da radim, prenesem u politiku. Planovi su da Banjalučanima ponudimo pozitivnu kampanju i rješenja, da budemo sa ljudima i da vidimo, sve ono što nije urađeno, da prepoznamo, i time se bavimo. Trudiću se da izbjegnem populizam, da prepoznam suštinske projekte i šta je potrebno gradu, te da radimo na tim projektima – naglasio je Šobot.

Slične novosti

Komentari