Home » Trivićeva još žešće isprozivala Stanivukovića

Trivićeva još žešće isprozivala Stanivukovića

Piše INFO

Draško Stanivuković je potpuno izgubio živce od simbioze sa SNSD i Dodikom, pa umišlja da se ja pozivam na njegovog Ninkovića. Pitala sam zašto ćuti o optužbama da su članovi njegove porodice uključeni u poslove sa internet klađenjem.

Ovo je u novoj objavi na društvenim mrežama napisala predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić, reagujući na Stanivukovićevu objavu da ona “opet laže”.

– O njegovoj simbiozi s Miloradom Dodikom mogla bi knjiga da se napiše, kao i o i ćutanju na batu i seku, ćutanje o porodičnom stablu korupcije koje je sakrio i koje više ne pominje. Što se tiče njegovog Ljube Ninkovića i ostalih odbornika SNSD u skupštini grada Banjaluka, pitam Stanivukovića jesu li to isti oni odbornici sa kojima je mijenjao regulacione planove kako bi pogodovao Kaji, Prointeru. Jesu li to isti oni odbornici sa kojima je nezakonito izglasao sredstva za tenisku kabriolet dvoranu koja ne služi ničemu – navela je Trivićeva.

Može Stanivuković, kako je dodala, da piše šta hoće, ali odgovore na pitanja o Dodiku, bati, seki, Kaji, Prointeru i dilovima sa tajkunima i režimom ne treba više ni tražiti od njega, odavno je svima sve jasno po tom pitanju.

– Lakše bi mu bilo da zvanično obuče dres SNSD, nego što pokušava da se čupa iz živog blata koje je sam nazvao simbiozom. Pitanje je samo da li je uopšte više potreban i njima, obzirom da je potrošen do te mjere da nije prispio nigdje. Što se tiče mene, ja ostajem na istoj liniji na kojoj sam uvijek i bila, a s koje je on odavno skrenuo. Dovoljno je pogledati šta o njegovoj simbiozi misle nekadašnji saborci, poput Vukanovića i mene – navodi Trivićeva.

Slične novosti

Komentari