Home » Stanivuković brutalno odgovorio na optužbe da njegova porodica priređuje internet klađenje

Stanivuković brutalno odgovorio na optužbe da njegova porodica priređuje internet klađenje

Piše INFO

Jelena Trivić opet laže! Da paradoks bude još veći poziva se na argumente Ljube Ninkovića. Kakva simbioza!

To je komentar gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, na navode predsjednice Narodnog fronta Jelene Trivić.

Ona je danas poručila da je najava zabrane rada kladionicama u blizini škola u Banjaluci bila jeftini spin Stanivukovićam, te ga pozvala da kaže da li su tačni navodi predsjednika Skupštine, Ljube Ninkovića, da članovi porodice Stanivuković učestvuju u internet klađenju

-Oni tvrde da članovi moje porodice rade sa kockarnicama i da sam zbog toga odustao od ove akcije. Pozivam ih da zajedničkim snagama to dokažu, da i meni otkriju ime tog člana porodice, pa da se i ja s njim upoznam. Neka pozovu u pomoć sve službe i obavještajne agencije, a ako nađu bilo kakvu vezu moje porodice sa ovom pričom, prestaću da se bavim politikom, pošto je to ono što njih dvoje najviše žele. Spreman sam i to da uradim, što govori koliko je to što tvrde laž! – napisao je Stanivuković na društvenim mrežama.

Kako kaže, sve odluke su spremne i proslijeđene Skupštini Grada, a peticija kreće naredne sedmice, zavisno od vremenskih uslova.

-Pošto vidim da se brine da li će akcija biti realizovana, ovim putem pozivam i nju da dođe da potpiše. Nju koja se zalaže za urbanistički plan koji donosimo ove godine; nju koja se zalaže za neradnu nedjelju koju smo 11 puta predložili, a njen Ljubo i SNSD odbili; nju koja se zalaže za besplatan prevoz koji smo već omogućili i kreće od aprila sa primjenom; nju koja se zalaže za izmještanje deponije u Ramićima, a gradski menadžer to mjesecima radi – navodi gradonačelnik.

Kako dalje dodaje, Trivićeva u suštini podržava “sve naše politike, ali od ličnog animoziteta prema meni ništa objektivno ne vidi”!

–Žalosno je što se njena politika svela na argumente Ljube Ninkovića i pisanje pojedinih blogera i portala bez impresuma. U većini slučajeva na njene laži i optužbe ne odgovaram, jer nemam namjeru da se bavim politikanstvom, i kako je sama napisala jeftinim populističkim spinovima – zaključuje Draško Stanivuković.

Slične novosti

Komentari