Home » Vulin: Proces ujedinjenja Srba je počeo

Vulin: Proces ujedinjenja Srba je počeo

Piše INFO

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da veliku Albaniju neće zaustaviti NATO pakt koji je stvorio, a Srbe na Kosovu i Metohiji neće sačuvati EU, koja učestvuje u njihovom protjerivanju, i naglasio da će samo stvaranje Srpskog svijeta i vođenje samostalne i hrabre srpske politike zaustaviti širenje velike Albanije.

Povodom godišnjice proglašenja nezavisnosti takozvanog Kosova, Vulin je izjavio da su na današnji dan Šiptari na Kosovu i Metohiji po svojoj želji, a po volji NATO pakta proglasili nezavisnost.

  • Srbija je te 2008. godine bila pred vratima NATO pakta, pod potpunom kontrolom EU i u nikada lošijim odnosima sa Rusijom i Kinom, a za uzvrat je dobila pljačkašku privatizaciju i objavu nezavisnosti takozvanog Kosova – naveo je Vulin.

Ono što su sile Zapada dozvolile Šiptarima na Kosovu i Metohiji, istakao je on, neće moći da zabrane Srbima u Republici Srpskoj.

  • Proces ujedinjenja Srba je počeo i to se više ne može zaustaviti – poručio je Vulin, koji je i senator Republike Srpske.

Slične novosti

Komentari