Home » Ujedinjena Srpska: Prestanite da kopirate Banjaluku, jer miješate babe i žabe

Ujedinjena Srpska: Prestanite da kopirate Banjaluku, jer miješate babe i žabe

Piše SAVA Media

“Jako je ružno govoriti kako je za sve loše stvari kriv Mićo Mićić, isti onaj Mićić od koga ste uzeli čokoladicu koja Vam se jako svidjela i koja Vam je pomogla da preko noći prelomite prelazak u SDS iz Uspješne Srpske”, stoji u saopštenju Ujedinjene Srpske poslato medijima.

“Ne vidimo čemu potreba da stalno kada je na vidiku neki dogovor i kompromis Vi svojim obavještenjima pokušavate narušiti ionako narušene odnose izmedju pozicije i opozicije”, navode iz Ujedinjene Srpske. Dodali su i da je gradonačelnik u poslednjem saopštenju stavljao u isti koš sve stranke koje su u poziciji i govorite kako su krive za neke stvari iz prethodinih godina, a Ujedinjena Srpska je u vlasti poslednjih nekoliko mjeseci.

“Kako da Vam ne odgovorimo kada Vi stalno pričate o kriminalu iz prethodnih godina, a činjenica je da to sve potiče iz 20 godine duge vladavine SDSa, PDPa čiji ste i Vi bili član, a i sada ste. Tada ste ćutali i čak odobravali takve poteze. Morate prestati kopirati Banja Luku, jer uporno mješate babe i žabe”, dodaje se u saopštenju.

Iz ove stranke predlažu gradonačelniku da bi prije nego što objavi saopštenje, bilo dobro da ga i pročitate.

“Više puta Vam se dešavalo da pišete i brišete, a to pokazuje da u stvari da Vi niste autor saopštenja, a Vaš je potpis  – priznaćete to je jako ružno. Ujedinjena Srpska je pokazala na prvoj Skupštinskoj sjednici da je za kompromis – dogovor ali nažalost povratne reakcije opozicije nigdje ni na vidiku”, navodi se u saopštenju Ujedinjene Srpske.

Slične novosti

Komentari