Home » Uhapšena 4 nasilnika u Banjaluci

Uhapšena 4 nasilnika u Banjaluci

Piše INFO

Efikasnim reakcijom banjalučke policije uhapšena su četiri nasilnika koja su zbog nesuglasica u saobraćaju istukla dvojicu muškaraca i oštetila njihovo vozilo.

UPolicijskoj upravi Banjaluka rekli su da su identifikovali i uhapsili D.S., L.Š., A.K. i V.D. svi iz Banjaluke, zbog osnova sumnje da su počinila krivična djela „Nasilničko ponašanje“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Naime, nadležnoj policijskoj stanici, juče 13.40 časova, oštećeni je prijavio da su neposredno prije podnošenja prijave u ulici Krajiških brigada nakon nesuglasica u saobraćaju, njemu nepoznata četiri muškarca izašla iz vozila i potom fizički napala njega i njegovog prijatelja, usled čega su zadobili tjelesne povrede, te da je tom prilikom oštećeno i vozilo „opel“ kojim je oštećeni upravljao – rekli su u PU Banjaluka.

Oštećenima je ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Uhapšeni D.S. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge „Kokain“ u organizmu.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Slične novosti

Komentari