Home » Stanivuković kritikovao odbornike

Stanivuković kritikovao odbornike

Piše INFO

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković nakon današnjeg sastanka sa šefovima klubova odbornika u Skupštini Grada i sa udruženjima čija su prava uskraćena zbog situacije sa Skupštinom Grada kaže da kao i obično nema nikakve odgovore.

“Ne zna ni kad će biti zakazana nova sjednica, jer je uslovljavaju različitim zahtjevima”, rekao je on.

Na pitanje kada će biti usvojena subvencija za prevoz penzionera i ostalih kaže da je uslovljena nerazumnim zahtjevima i ultimatumu.

Kako kaže, sa prevoznicima je sve dogovoreno, ali nemaju garanciju od strane odbojnika, a ne zna se ni kada će biti iduća sjednica.

“Ovo je došlo u fazu da preklinjete ljude da rade svoj posao”, naveo je on, dodajući da uslovljavaju spiskom besplatnih karata, da bi sjednica bila zakazana.

“Imao sam obavezu da pozovem predstavnike Udruženja penzionera i 4+, sve imamo, imamo sredstva, imamo sve dogovoreno, ovo je odluka koja je funkcionisala tri godine, a eto sad nije usvojena”. kaže Stanivuković, koji je za vrijeme press konferencije imao i verbalni sukob sa Ljubom Ninkovicem, predsjednikom Skupštine Grada, koji se navodno smijao za vrijeme održavanja press konferencije.

“Materijal za skupštinu je spreman, biće dostavljen nakon presa”, kaže Stanivuković, koga je Ninković ponovo ometao dobacivanjem.

Stanivuković je Ninkoviću postavio pitanje kada će biti zakazana sjednica Skupštine i rekao da će odgovori o besplatnim parking kartama biti dostavljeni i da tu ništa nije sporno.

Prevoznicima je dao garanciju da će septembar biti pokriven, ali ako ovaj mjesec ne bude bilo odluke Skupštine, ne zna šta će biti nakon toga.

“Doživjeli smo da jedan gradonačelnik moli odbornike da rade svoj posao. Ujedinjena Srpska je pristala na sve uslove kao i PDP ostali neka se sami izjasne”, kaže Stanivukovic i dodaje da moli i traži da sekretar dođe na posao

“Šest mjeseci odluke nisu objavljivane u Sluzbenom glasnike, je li to normalno”, upitao je Stanivuković.

Slične novosti

Komentari