Home » Senzacionalan poraz Đokovića na Indijan Velsu

Senzacionalan poraz Đokovića na Indijan Velsu

Piše INFO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković senzacionalno je eliminisan u trećem kolu mastersa u Indijan Velsu.

Srpski teniser je noćas doživio šokanatan poraz od Italijana Luke Nardije, inače 123. tenisera svijeta. Ovo sigurno predstavlja jednu od najvećih senzacija u svijetu tenisa u posljednjih nekoliko godina. Nardi je slavio nakon tri teška seta, 6:4, 3:6, 6:4. Novak kao ni u prvom meču protiv Vukića jednostavno nije bio na nivou, imao je stomačnih problema, ali to ne umanjuje briljantnu igru Italijana.

Italijan, koji je bio 106. teniser svijeta odigrao je meč karijere, što je bilo dovoljno da se sruši najveći svih vremena. Đoković je imao ogromnih problema, bio je neprepoznatljiv, činilo se da će na kraju doći do preokreta i ostati u igri za šesti trofej u kalifornijskoj pustinji, no Italijan je večeras bio senzacionalan.

Nardi je u prvom setu u petom gemu došao do brejka koji mu je kasnije omogućio set. Novak se digao u drugom, te poravanao. Početkom trećeg seta Đoković se susretao sa novim brejk loptama, ali je uspio da se iščupa nekako. Imao je dosta problema na svojim servisima, dok je Italijan nastavio sa sjajnim igrama.

Ključni detalj u odlučujućem seti se desio u šestom gemu kada Nardi pravi brejk i dolazi do velikih 4:2. Imao je zatim Novak 0:30, ali nije mogao do brejka, pa je Italijan poveo sa 5:3. Italijan je kasnije odservirao za najveću pobjedu u karijeri, dok je Novak upisao jedan od bolnijih poraza u karijeri.

Slične novosti

Komentari