Home » DOBOJ: Pijan napao policajca i vukao ga autom 100 metara

DOBOJ: Pijan napao policajca i vukao ga autom 100 metara

Piše INFO

Spriječio službena lica u vršenju službene radnje, povrijeđen jedan policijski službenikPolicijski službenici Policijske stanice Petrovo, 10.08.2022. godine, oko 21,55 časova, lišili su slobode lice inicijala I.S. sa područja opštine Petrovo, zbog osnova sumnje da je izvršilo krivično djelo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“.

Navedeno lice je prethodno kontrolisano na regionalnom putu u mjestu Кaranovac, područje opštine Petrovo, prilikom čega je utvrđeno da isto upravlja putničkim automobilom pod dejstvom alkohola od 1,94 g/kg. Nakon što je navedenom licu saopšteno da je lišeno slobode isto je odgurnulo policijskog službenika a potom startovalo i pokrenulo vozilo oglušivši se o sve naredbe policijskog službenika.

Policijski službenik je fizičkom snagom pokušao da zaustavi lice i vozilo prilikom čega je istog vukao vozilom oko 100 metara.Povrijeđenom policijskom službeniku je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja „Ozren“ u Petrovu gdje su istom kontatovane lake tjelesne povrede.O svemu je obaviješteno nadležno Okružno javno tužilaštvao Doboj.

Izvor:PU Doboj

Slične novosti

Komentari