Home » Đurđev: Manojlovićeve optužbe na račun Parezanovića najbolje opisuje ona narodna – što je babi milo, to joj se i snilo!

Đurđev: Manojlovićeve optužbe na račun Parezanovića najbolje opisuje ona narodna – što je babi milo, to joj se i snilo!

Piše INFO

Savo Manojlović nije čak ni politički pluskvamperfekat kao mnogi njegovi ideološki srodnici, jer on u političkom smislu nikada nije ni postojao kao relevantan faktor – rekao je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.
– On bi voleo da se njime bave i Marko Parezanović i BIA, ali reč je o ozbiljnom čoveku i ozbiljnoj instituciji koji imaju pametnija posla od bavljenja ljudima poput Manojlovića koji se razumeju u sve, od litijuma do rada bezbednosnih službi, a zapravo ne znaju ništa – izjavio je Đurđev.

Prema njegovim rečima, Manojlović se ovim lažnim optužbama bez ikakvih dokaza samo preporučuje Soroševom i njemu sličnim fondovima, pokušava da sebi digne cenu i da se ponudi kao vođa nove obojene revolucije, ali je, kako kaže Đurđev, reč o potpuno nevažnoj pojavi u našem društvu i državi.

– Puno je veći problem što su ljudi poput Parezanovića, koji nije političar ni NVO aktivista već državni službenik visokog ranga, neprestano izloženi negativnoj kampanji u poslednjih 30 i više godine. Neko spolja sistemski radi na tome da se naše službe diskredituju, da građani u njih izgube poverenje, te da njihovi mesto zauzmu one inostrane, a koje rade za tuđe interese – precizirao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige podsetio je Parezanović bio žrtva lažnih optužbi mnogih dokazanih mrzitelja Srbije i Srba i da ga ne iznenađuje što Manojlović targetira baš njega u svojim nastupima.

– Milo Đukanović je jedan od onih koji su svojevremeno vodili brutalnu medijsku hajku protiv Marka Parezanovića. Eto u kakvom društvu je dotični Manojlović, mislim da će građanima sve biti i više nego jasno – zaključio je Đurđev.

Slične novosti

Komentari