Home » Brnabić: Nova funkcija će za mene biti veliki izazov

Brnabić: Nova funkcija će za mene biti veliki izazov

Piše INFO

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić koju je večeras Predsjedništvo stranke predložilo za predsjednicu Skupštine Srbije rekla je da će nova funkcija za nju biti veliki izazov i da mora mnogo da uči.

  • Ovo je sada potpuno jedan drugačiji posao i ja počinjem da učim od večeras – rekla je ona novinarima u Bukureštu.

Ona je rekla i da očekuje da će sjednica parlamenta biti održana vrlo brzo zato što Srbija nema vremena za gubljenje i pred njom su veliki planovi.

  • Moramo da nastavimo da radimo, što se brže formira sve u parlamentu, naravno i predsjednik skupštine, odbori i sve ostalo, i vlada i da se nastavi sa radom – rekla je Brnavić i zahvalila Srpskoj naprednoj stranci na svemu.

Ona je dodala da je uvek dobro učiti.

  • Važno je znati da treba da se usavršavate, da treba da se mijenjate i to je sada za mene jedan veliki izazov – navela je Brnabić.

Ona je navela i da je njoj najveća čast bila da bude premijerka Srbije i da radi rame uz rame sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

  • Mnogo stvari smo uradili zajedno. Uradili smo sve kao tim. Mislim da je to doprinijelo toj stabilnosti Srbije i jasnom, jasnom pravcu za budućnost – rekla je Brnabić nakon odluke SNS da bude kandidat za predsjednika Narodne skupštine.

Kako je navela, njen savjet budućem premijeru jeste da je fokus na izložbi Expo 2027, kao i marljiv rad svakog dana.

  • Pokazala sam da želim da radim i neku viziju i upornost i onda mi je i stranka i predsjednik Aleksandar Vučić su mi dali nevjerovatnu šansu i veliku čast da budem predsjednik vlade. Učila sam to sedam godina praktično i sada mi stranka daje, ukazuje mi to poverenje da budem predsednik Skupštine – rekla je Brnabić.

Slične novosti

Komentari