Home » Vulić: Marfi naredio da presuda Dodiku mora biti osuđujuća

Vulić: Marfi naredio da presuda Dodiku mora biti osuđujuća

Piše INFO

Šef Kluba poslanika SNSD-a u PD PS BiH Sanja Vulić istakla je u Jutarnjem programu ATV-a da je američki ambasador “naredio da presuda predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku mora biti osuđujuća.


“Mi imamo informacije da je rekao da bar prvostepena presuda predsjedniku Dodiku mora biti osuđujuća kako bi ga ponizio”, rekla je Vulićeva za našu televiziju.

Ona je istakla da se od današnjeg ročišta u Sarajevu očekuje velika senzacija.

“Znate da je ročište predsjedniku Dodiku jedan od najvećih događaja u Sarajevu. Njima se ništa ne dešava i jedva čekaju kada će Dodik doći u Sarajevo”, kaže Vulićeva.

Istakla je da je političkom Sarajevu cilj da se ponize Republika Srpska i cijeli Srpski narod.

“Pokazaćemo da se ne plašimo ni njih ni njih nalogodavaca. Pravda će pobijediti. Ovo će biti predmet koji će se izučavati na pravnim fakultetima i ostati upamćen kao apsurd koji se nije dogodio nigdje u svijetu”, naglašava šef Kluba poslanika SNSD-a u PD PS BiH.

Najavila je da će Dodik i v.d. direktora Službenog glasnika Miloš Lukić imati podršku predstavnika srpskog naroda.

“Doći će veliki broj funkcionera iz Istočnog Sarajeva i ostalih dijelova Republike Srpske. Idemo svi da vide da se ne plašimo”, kaže Vulićeva.

Kako kaže, ovaj predmet pokazuje da u političkom Sarajevu nisu samo protiv Dodika već protiv cijele Republike Srpske.

“Za njih je Republika Srpska remetilački faktor i smeta im na ostvarenju njihovih ciljeva a to je unitarna BiH. Možda im jeste cilj ЕU, ali im je cilj zagrljaj sa dijelom međunarodne zajednice koja je srbomrzačka. Međunarodna zajednica nikad nije bila Srbima naklonjena i za njih je predsjednik Dodik remetilački faktor jer ne da imovinu Republike Srpske. Predsjednik Dodik radi samo ono što je Ustav rekao i ono što smo mapirali, a to je da čuva teritoriju Republike Srpske”, naglašava Vulićeva.

Govoreći o Šmitu, ona kaže da je on jedna imaginacija i da je nebitan.

“Ko drugom čini zlo zlo mu se vrati i vjerujem da su njegovi dani odbrojani, zbog onoga što je sam uradio”, rekla je Vulićeva.

Slične novosti

Komentari