Home » Povećao se broj odbornika u Klubu SDS-a u Derventi

Povećao se broj odbornika u Klubu SDS-a u Derventi

Piše INFO

Na jučerašnjoj sjednici Skupštine grada Derventa Кlubu odbornika SDS priključio se nezavisni odbornik Slavko Bojanić, čime je broj članova Кlub odbornika SDS u lokalnom parlamentu porastao na sedam. 

Odbornik SDS-a Slavko Bojanić tokom skupštinske diskusije upitao je gradonačelnika Milorada Simića zbog čega ga Simić i njegovi saradnici sve češće pozivaju da se sastanu. 

„Mora da znate da ću djelovati protiv Vas i Vaše politike. Čak i onda kad možda neki drugi budu predlagali prijedloge gradonačelnika, morate da znate da ću ja biti protiv tih prijedloga“ – istakao je Bojanić tokom skupštinske diskusije. 

Predsjednik derventskog SDS-a Branko Кatanić zahvalio se Bojaniću i dodao da mu je drago što je Кlub odbornika SDS-a postao brojniji. 

„Očigledno je da na dervenstkoj političkoj sceni poslije lokalnih izbora ništa više nije isto. Građani a i odbornici ne žele kontinuitet promašene politike SNSD-a u Derventi. Кlub odbornika SDS-a pojačan je sedmim odbornikom, gospodinom Slavkom Bojanićem što je pokazatelj da će snaga SDS-a u Derventi biti još jača u narednom periodu“ – istakao je predsjednik GO SDS Derventa Branko Кatanić. 

Tokom skupštinskog zasjedanja odbornik SDS-a Vitomir Pivaš pitao je gradonačelnika Simića iz kojeg budžeta će se isplaćivati “bijeli hljeb” za funkcionere Sinišu Jeftića i Marjana Кljajića obzirom da gradonačelnik još nije uputio budžet u proceduri. 

 „Posebno će biti interesantno vidjeti da li će Simićevim saradnicima Siniši Jeftiću i Marjanu Кljajiću uz naknade za „bijeli hljeb“ biti isplaćivana paralelno i odbornička naknada“ – upitao je odbornik Pivaš gradonačelnika Simića

Slične novosti

Komentari