Home » Hamilton: Voziću crveni ferari!

Hamilton: Voziću crveni ferari!

Piše INFO

Sedmostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton ističe da ne još ne razmišlja o Ferariju, nego mu je želja da se koncentriše na Mercedes, čiji član će biti do 2025.
Sedmostruki svjetski šampion Formule 1 Luis Hamilton izjavio je danas da je nevjerovatno srećan što će mu se prelaskom u Ferari 2025. godine ostvariti još jedan san iz djetinjstva, ali je istakao da je trenutno potpuno posvećen Mercedesu.

“Osjećam se nevjerovatno srećnim, nakon što sam postigao stvari sa Mercedesom o kojima sam kao dijete samo mogao da sanjam, sada imam priliku da ostvarim još jedan san iz djetinjstva – da vozim crveni ferari”, napisao je Hamilton na društvenim mrežama.

I pored toga što vjeruje da je vrijeme da “započne novo poglavlje svog života”, Britanac je ipak istakao da je fokusiran na predstojeće izazove sa Mercedesom.

“Trenutno ne razmišljam o 2025. Fokusiran sam na predstojeću sezonu. Motivisaniji sam nego ikada, spremniji i fokusiraniji. Želim da pomognem Mercedesu da pobijedi još jednom i da završim svoje partnerstvo sa timom na visokom nivou”, rekao je Hamilton koji je u Mercedesu od 2013. godine.

Ovo je bila prva izjava 39-godišnjeg Hamiltona otkako je ranije ove nedjelje objavljeno da će 2025. godine preći u Ferari.

Nova sezona u Formuli 1, posljednja Hamiltonova u Mercedesu, počinje trkom za Veliku nagradu Bahreina 2. marta.

Slične novosti

Komentari