Home » Stevandić ugostio uglednog doktora iz SAD

Stevandić ugostio uglednog doktora iz SAD

Piše INFO

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske i lider Ujedinjene Srpske danas je u Banjaluci razgovarao sa uglednim doktorom iz Sjedinjenih Američkih Država, dr. Ilijom Kainovićem. Dr. Kainović, akušer iz Kalifornije, poznat po svojim izuzetnim zaslugama u obezbjeđivanju sigurnog porođaja i prevenciji prevremenog rađanja beba, doputovao je u Banjaluku kako bi podržao Svesrpski sabor i njegove odluke.

Tokom sastanka, dr. Kainović je izrazio zadovoljstvo trenutnim procesima srpskog ujedinjenja, ističući da dijaspora s velikim interesovanjem prati razvoj događaja i pozitivno ocjenjuje dosadašnje korake. On je naglasio važnost ovakvih inicijativa za jačanje veza između matice i dijaspore, te je izrazio podršku Svesrpskom saboru kao ključnom forumu za donošenje odluka od značaja za budućnost srpskog naroda.

“Ugledni doktor iz Sjedinjenih Američkih Država, akušer iz Kalifornije, Ilija Kainović, priznat po zaslugama za obezbjeđivanje sigurnog porođaja i sprečavanju prevremenog rađanja beba, došao je da podrži Svesrpski sabor i njegove odluke i prenese da je dijaspora prezadovoljna procesima srpskog ujedinjenja.” objavio je Stevandič na društvenim mrežama

Slične novosti

Komentari