Home » Ujedinjena Srpska jača svakim danom: Druženje na jezeru Manjača uz prisustvo rukovodstva stranke

Ujedinjena Srpska jača svakim danom: Druženje na jezeru Manjača uz prisustvo rukovodstva stranke

Piše INFO

Aktiv žena Ujedinjene Srpske Banja Luka, na čelu s predsjednicom Jasnom Milešević, organizovao je danas na jezeru Manjača druženje za mnogobrojne članove i simpatizere. Događaju su prisustvovali i predsjednik Ujedinjene Srpske dr Nenad Stevandić, kao i drugi funkcioneri i članovi rukovodstva stranke.

Jasna Milešević je u svom obraćanju istaknula važnost okupljanja i zajedništva, naglašavajući da ovakva okupljanja prerastaju u pravo prijateljstvo i drugarstvo. Zahvalila se svim prisutnima na podršci i prisustvu, naglašavajući koliko je važno da se članovi i simpatizeri Ujedinjene Srpske okupljaju i podržavaju jedni druge.

Istaknula je da je ovaj događaj zamišljen kao prilika za opuštanje, posebno za žene koje su svakodnevno pretrpane obavezama, i izrazila zadovoljstvo što su se mnogi članovi, uključujući i djecu, odazvali pozivu. Jasna je naglasila da je cilj ovog druženja da se svi prisutni lijepo provedu, uživaju i zaborave na svakodnevne brige.

Ovaj događaj pokazuje da Ujedinjena Srpska svakim danom postaje sve jača, kako organizaciono, tako i po broju članova. Okupljanja poput ovog su dokaz da stranka raste i razvija se u pravom smjeru, fokusirajući se na zajedništvo i podršku svim svojim članovima. Stranka će nastaviti s organizovanjem ovakvih događaja, pružajući prilike za druženje i razmjenu ideja, jačajući time zajedništvo i posvećenost ciljevima koje dijele svi njeni članovi.

Ujedinjena Srpska će, vođena entuzijazmom i posvećenošću svojih članova, nastaviti raditi na dobrobiti svih građana, gradeći bolju i svjetliju budućnost za sve.

Slične novosti

Komentari