Home » Vučić o drami na KiM: “Došli su sa prstom na obaraču”

Vučić o drami na KiM: “Došli su sa prstom na obaraču”

Piše INFO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se povodom situacije na Kosovu i Metohiji.

“Danas je uhapšen dejan Pantić. On je do skoro nosio uniformu kosovske policije. Optužili su ga tzv. ministar unutrašnjih poslova i neki drugi za terorizam. To je onaj dan kada smo imali samit u Tirani i kada su pokušali ovno za šta nisu imali pravo. Pantić je počinio pravo krivično delo, samo što oni to nisu znali. On živi u toj zgradi i nosio je hleb u svoju kuću. Naše službe su ozbiljno ispitale ceo slučaj. Nikada ne možete sa sigurnošću da dočekate sledeći dan jer ne znate šta im je na pameti”, objasnio je Vučić slučaj Pantića.

“Prisustvovali smo napadu na enklavu celu. Kada srpske sluge Aljbina Kurtija govore o tome da treba da mu se vrati to vino, moraju da znaju da je to vino uništeno. Nemojte da pričat gluposti i obmanjujete svoj narod. Sutra ću se sastati sa Petrovićem i koliko je moguće pomoći ćemo da ta porodica opstane u Velikoj Hoči. Doći ćemo do toga šta su sve radili i šta ćemo mi da napravimo i zahvalan sam Dačiću što je večeras ovde. Sa njim i sa Brnabić sam razgovarao o narednim potezima”, dodao je on, a zatim pokazao fotografiju iz Velike Hoče.

“Sa prstom na obaraču došli su da uzimaju vino. Specijalci su došli da unište jednu porodicu”, naglasio je Vučić.

ROSU “slučajno” upalo u obdanište
“Vozilo ROSU je “slučajno” upalo u dvorište obdaništa. oni nemaju šta da rade na severu Kosova i tako, a upali su u dečje obdanište. rekli su da su pozvali obične policajce bez opreme i pištolja. Upali su u severnu mitrovicu, njih 300. Niko nije napadnut u multietničkim sredinama. Što lažete? Mislite ako ste ubedili EULEKS i OEB, a njih nije bilo teško ubediti, koga još lažete?”. On je zatim pokazao fotografiju sa hrvatskog medija na kome se nalazi Neziri koji je danas heroj jer ga je pogodilo nekoliko komadića stakla.

Slične novosti

Komentari