Home » Vučić: Najviše sam strijepio zbog našeg naroda na KiM

Vučić: Najviše sam strijepio zbog našeg naroda na KiM

Piše INFO

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, rezimirajući proteklu sedmicu, naveo je da smo u nedjelji za nama naučili puno od naših norveških partnera, jačali smo stratešku saradnju sa Kinom, a sa EU smo nastavili put reformi i razvoja.
“Radovali smo se zajedno sa dragim nam prijateljima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata njihovom Nacionalnom danu, bio sam ponosan na naše mlade i uspješne ljude u svijetu”, napisao je on i dodao da je takođe, bio i ostao, svim srcem uz srpske fudbalere.

“Najviše od svega, strijepo sam zbog našeg naroda na Kosovu i Metohiji i problema koje im gotovo svakodnevno, već decenijama, nameću oni koji pokušavaju da otmu ono što nije njihovo i pogase srpska ognjišta. Srbi sa Kosova i Metohije neće više da trpe taj teror, to svi treba da znaju i da čuju. Zato sam rekao, jasno i glasno, istinu o njihovoj muci, o nemogućem životu i nepostojećoj slobodi. Uradiću sve, šta god je potrebno, da bi se čuo glas Srba. I nastaviću, uvijek i na svakom mjestu, da se borim za naš narod i našu zemlju. Srbija će pobediti!”, napisao je predsjednik u poruci na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

Slične novosti

Komentari