Home » Vesna Veizović privedena u BIA, a pitanje o Savu Manojloviću je šokiralo! (VIDEO)

Vesna Veizović privedena u BIA, a pitanje o Savu Manojloviću je šokiralo! (VIDEO)

Piše INFO

Provela sam tri sata na ispitivanju u Bezbednosno-informativnoj agenciji, zato što smo objavili nekoliko članaka gde smo doveli u vezu Marka Parezanovića, jednog od čelnih ljudi BIA, sa liderom pokreta Kreni-promeni Savom Manojlovićem, izjavila je Vesna Veizović, glavni urednik portala Vaseljenska, gostujući na kanalu Pravi odgovor.

Ona je rekla da joj nije bilo svejedno kada je dobila telefonski poziv, te da je u početku mislila da je u pitanju šala.

– Ujutro mi je zazvonio telefon, neki nepoznat broj i kad sam se javila, čovek se predstavio da je iz BIA i da dođem odmah na razgovor kod njih u policijsku stanicu Savski venac. Mislila sam da me neko zeza, nisam ni znala da svaka policijska stanica ima njihovo odeljenje – ispričala je ona.

Na njeno pitanje: „Šta ako ne dođem“, dobila je odgovor: „Ako ne dođete mi ćemo da vas privedemo.“

– Pošto živim u Bajinoj Bašti i igrom slučaja sam se zadesila u Beogradu, bilo mi je jasno da znaju gde se nalazim, kad mi kažu da odmah dođem – zaključuje Veizovićeva.

Nakon konsultacije sa advokatom, odlučila se da ode na razgovor, a tamo su je ispitivali zašto piše protiv vlasti i slična pitanja, a potom odakle joj pravo da povezuje Marka Parezanovića i Sava Manojlovića.

– U jednom trenutku su me pitali: „Da li si svesna da ugrožavaš političku poziciju Sava Manojlovića?“. Ja sam bila u fazonu: „Šta me to pitate?!“ – ne može da se iščudi ona.

Kako je navela, cela operacija je, po njenom mišljenju, zamišljena tako da Savo Manojlović preuzme pokret protesta zbog Rio Tinta, kako bi, preko njega, vlast zapravo imala kontrolu nad tim protestima i osujetila otpor rudarenju litijuma.

 

Ona je govorila o festivalu Mirdita, koji finansiraju srpsko Ministarstvo omladine i sporta i Ministarstvo prosvete, zatim o poklanjanju Generalštaba Amerikancima, o vraćanju vojne obaveze i drugim temama. O tome opširnije saznajte na kanalu Pravi odgovor.

 

 

 

Slične novosti

Komentari