Home » Ujedinjena Srpska ulazi u izborni proces

Ujedinjena Srpska ulazi u izborni proces

Piše INFO

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas u Banjaluci da ova stranka spremno ulazi u izborni ciklus, te da je za predsjednika Izbornog štaba izabran Milan Petković.

Stevandić je rekao da je na današnjoj sjednici Predsjedništva stranke potvrđeno da će Ujedinjena Srpska nastaviti da vodi nacionalnu politiku zajedno sa koalicionim partnerima, kako na nivou Republike Srpske, tako i na nivou BiH.

“Na sjednici je konstatovano da je stanje stranke na terenu veoma dobro i da je održana većina sjednica regionalnih odbora, te je u postupku formiranje izbornih lista”, rekao je Stevandić novinarima.

On je dodao da u narednom periodu predstoji razgovor sa koalicionim partnerima o izboru kandidata za načelnike, kao i međusobne podrške.

Petković je rekao da u gotovo svim opštinskim i gradskim odborima stranke postoje formirane liste, te da će u pojedinim opštinama Ujedinjena Srpska imati svoje kandidate za načelnike.

“Tu su nam već ukazali zainteresovanost Bratunac, Kneževo, Srbac, Petrovo, Šekovići, a vidjećemo da li ćemo i u nekim drugim opštinama imati kandidate za načelnike”, rekao je Petković.

Slične novosti

Komentari