Home » U Banjaluci i naredne sedmice vakcinacija bez prethodne najave

U Banjaluci i naredne sedmice vakcinacija bez prethodne najave

Piše INFO

Vakcinacija građana Banjaluke bez prethodne najave prvom i buster dozom vakcina “sinofarm”, “fajzer” i “moderna” protiv virusa korona i naredne sedmice će biti organizovana u prostorijama Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja, rečeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Građani će moći da se vakcinišu u ponedjeljak, 21. marta, u utorak, 22. marta, u četvrtak, 24. marta, i u petak, 25. marta, od 8.00 do 15.00 časova u objektu Poliklinike-suteren.

U srijedu, 23. marta, građani će moći da prime vakcinu od 12.00 do 19.00 časova.

Iz Doma zdravlja su naveli da će vakcinacija naredne sedmice biti organizovana i u ambulantama porodične medicine, i to u ponedjeljak, 21. marta, u ambulantama Šargovac, Piskavica, Verići, Potkozarje, Dragočaj i Lauš, a u utorak, 22. marta, u ambulantama Vrbanja, Zalužani, Mišin Han, Motike i Lazarevo.

Imunizacija će u srijedu, 23. marta, biti organizovana u ambulantama Starčevica dva, Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac, Obilićevo i Česma, u četvrtak, 24. marta, u ambulantama Goleši, Kola, Agino Selo i Poliklinika, a u petak, 25. marta, u ambulantama Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići i Borik /Platonova ulica/.

Vakcinacijom u prostorijama Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja u objektu Poliklinike-suteren, od 14. marta prestao je sa radom dosadašnji punkt za vakcinaciju u objektu mjesne zajednice Petrićevac.

Slične novosti

Komentari