Home » Stanivuković smatra da bi trebao da bude predsjednik PDP

Stanivuković smatra da bi trebao da bude predsjednik PDP

Piše INFO

Predsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka Draško Stanivuković izjavio je večeras da ima ambiciju da bude izabran za predsjednika PDP i da ne postoji sukob između njega i potpredsjednika stranke Jelene Trivić već jednostrani napadi na koje nije odgovorio.Stanivuković je rekao da za predsjednika PDP, osim ambicije, ima i kapacitet i potencijal, te da sve to potvrđuju izborni rezultati stranke u Banjaluci, koja pokazuje rast.To ne znači da ja to moram ili treba da budem (predsjednik). Politika je proces odlučivanja ko ima većinu i šta drugi ljudi u Predsjedništvu PDP misle o tome – rekao je Stanivuković.

Na pitanje da li to znači da neće napuštati PDP, Stanivuković je rekao da želje drugih ili te priče traju godinama, a da je njegovo mišljenje da PDP treba iznutra da očvrsne i ojača.

Na konstataciju da je Jelena Trivić ranije poručila “ili ona ili Stanivuković u PDP-u”, Stanivuković kaže da je to rekla Trivićeva, ne on.

Stanivuković je rekao da ne postoji sukob između njega i Trivićeve, već jednostrani napadi i jednostrane kvalifikacije na koje on nije odgovorio.

– Želim sve najbolje i svu sreću Jeleni Trivić. Ona je odlučila sama da napravi takav korak – istakao je Stanivuković, koji je i gradonačelnik Banjaluke.

Slične novosti

Komentari