Home » SPC, Mitropolija i Srbi u Crnoj Gori poniženi: Milatović raportira Vjosi Osmani

SPC, Mitropolija i Srbi u Crnoj Gori poniženi: Milatović raportira Vjosi Osmani

Piše INFO

Jakov Milatović, predsednik Crne Gore ili kako voli da istakne “predsednik svih građana”, susreo se sa Vjosom Osmani, predsednicom lažne države Kosovo, na marginama samita o pomoću Ukrajini, koji se održava u Švajcarskoj, prenosi borba.me.

Dvoje “lidera” su u švajcarskom Burgenštok rizortu, uz lep pejzaž, meze i verovatno neko kvalitetno vino, diskutovali o situaciji u Ukrajini, kao i odnosima Crne Gore i tzv. Kosova.

Osmanijeva se pohvalila na svom “X” nalogu da se susrela sa Milatovićem, te da su između ostalog razgovarali i o važnoj ulozi i koordinisanoj akciji saveznika u očuvanju demokratije i mira.

Jakov, koga su većinskim glasovima Srbi doveli na mesto predsednika države, odlučio je još da im se “zahvali” na neobičan način. Milatović u poslednje vreme u svojim javnim nastupima ne izgeda najsrećnije, a i kako bi bio kada otvoreno svako malo “zabija nož u leđa” svima onima koji su mu verovali, piše Borba.

Očigledno je da su zapadni partneri uzeli Milatovića pod svoje, a da on nema ni karakter, ni snagu da se odupre izdaji svog naroda i države. Jedina osoba koja je u ovom trenutku verovatno ponosna na Jakova je njegov “politički otac” Zdravko Krivokapić, koji nam je podmetnuo pomiritelja, eksperta i predsednika svih građana – Jakova Milatovića.

Slične novosti

Komentari