Home » Selaković: Hrvatska nota vrijeđa zdrav razum

Selaković: Hrvatska nota vrijeđa zdrav razum

Piše INFO

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković izjavio je danas da nota vlade Hrvatske, u kojoj se traži da Srbija hitno istraži prijetnje preko društvenih mreža upućene građanima Srbije hrvatske nacionalnosti, vrijeđa zdrav razum.

  • Neki neodgovorni ljudi uputili su preko društvenih mreža pretnje našim građanima hrvatske nacionalnosti i iz Hrvatske je upućena nota u kojoj se traži da im mi podnesemo izveštaj šta je po tom pitanju učenjeno. Mi ćemo taj čin svakako istražiti i kazniti neodgovornog prekršioca – rekao je Selaković.

Ali istovremeno, kako je naveo, u hrvatskim medijima se iznose najbrutalnije uvrede na račun Srbije, predsjednika Aleksandra Vučića i “svih naših građana.”

  • Vučića nazivaju psihopatom i ko zna kako još i zaključuje se da su i građani isti kao on, jer glasaju za njega. To su skandalozne uvrede na račun susedne države, njenog predsednika i naroda – ukazao je Selaković gostujući na TV Prva.

Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da je srpska policija uhapsila osobu koja je na društvenim mrežama prijetila i uvrijedila predstavnika hrvatske nacionalne manjine Tomislava Žigmanova i naglasio da Srbija štiti sve svoje građane, bilo koje nacionalnosti, te da protestna nota Hrvatske nije bila potrebna.

Slične novosti

Komentari