Home » Putin: Budućnost Rusije rješava se na frontu

Putin: Budućnost Rusije rješava se na frontu

Piše INFO

Vlasti treba da rade onoliko koliko ruska vojska radi na prvoj liniji fronta, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku Savjeta za strateški razvoj i nacionalne projekte i komisija Državnog savjeta za društveno-ekonomski razvoj.

Svi smo zajedno, svi koji sjede ovdje i svi vaši timovi na terenu, svi moraju da rade upravo onako kako naši momci rade na prvoj liniji fronta- naglasio je on.

Ruski lider je istakao da je potrebno stalno i naporno raditi, pri tome shvatajući u kom se trenutku svoje istorije sada nalazi Rusija.

I upravo su na osnovu toga predstavnici vlasti dužni da grade ciljeve, zadatke i sam stil rada.

– Svi znamo da se glavni zadaci budućnosti zemlje u velikoj mjeri rješavaju na borbenoj liniji. To nikada ne treba zaboraviti – naglasio je Putin.

On je dodao da, uprkos poteškoćama koje strane zemlje pokušavaju da stvore Rusiji, zemlja ima sve resurse i kadrove za sprovođenje zadatih razvojnih planova.

– Uvjeren sam da i pored objektivnih teškoća koje pokušavaju da nam stvore iz inostranstva i uprkos aktuelnim iskušenjima sa kojima se suočavamo, ipak imamo sve mogućnosti – resurse, kadrove za realizaciju zadatih planova, za samouvjeren i dugoročan sveobuhvatan razvoj Rusije, naših teritorija, regiona i naselja – zaključio je Putin.

Slične novosti

Komentari