Home » Predsjednik NSRS posjetio Bratunac

Predsjednik NSRS posjetio Bratunac

Piše INFO

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, dr Nenad Stevandić, posjetio je danas Opštinu Bratunac, gdje se sastao sa vršiocem dužnosti načelnika opštine Bratunac Branislavom Trišićem.

Na sastanku se govorilo o realizovanim projektima, kao i prirodnim, ekonomskim i infrastrukturnim potencijalima ove opštine.

„Nadam se da ulazimo u najbolje godine za opštinu Bratunac, i da ćemo u punom kapacitetu iskoristiti saradnju sa Republikom Srbijom preko mosta „Bratoljub“. Uskoro ćemo otvoriti i novu zgradu Opštine, zajedno sa rukovodstvom Republike Srbije, koje je finansijski pomoglo njenu gradnju, a očekujem i da će se započeti i drugi najavljeni projekti“, rekao je, nakon sastanka, predsjednik Stevandić novinarima.

Predsjednik Narodne skupštine je dodao da očekuje da će ljudi ostati u Bratuncu, da će vršilac dužnosti načelnika, gospodin Trišić, zajedno sa skupštinskom većinom nastaviti sa ulaganjem u budućnost, razvijanjem privrede i poljoprivrede, ali i da će nastaviti i sa njegovanjem tradicije sjećanja na bratunačke žrtve.

Slične novosti

Komentari