Home » Pijani policajac pištoljem prijetio košarkašu Miroslavu Raduljici

Pijani policajac pištoljem prijetio košarkašu Miroslavu Raduljici

Piše INFO

Pijani policajac S. Š. uhapšen je nakon što je, dok je bio na dužnosti, pištoljem prijetio poznatom košarkašu iz Srbije Miroslavu Raduljici (33), prenosi Srpskainfo.

Raduljica je čak uspio oteti pištolj pijanom policajcu, a tada se navodno u incident umiješao još jedan policajac, koji je takođe poznat po nedoličnom ponašanju.

Veći incident spriječili su pripadnici Jedinice Žandarmerije, koji su uhapsili inspektora, a sve se to dešavalo na „Janjskom saboru“, kod manastira Glogovac u Šipovu.

O hapšenju inspektora oglasili su i iz Policijske uprave Mrkonjić Grad, ne otkrivajući previše detalja o ovom slučaju.

Oni su rekli da je njihov službenik osumnjičen za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Dodaju da je o svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade pusti na slobodu, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

Kako prenosi Srpskainfo, Raduljica je bio na saboru pod jednim šatorom, u društvu rođaka.

“Tada je pod isti šator došao i inspektor S.Š, koji je bio u društvu još nekih policajaca. Kada je vidio Raduljicu on je prišao njemu i tražio da se fotografišu. Raduljica je to odbio i tada je ovaj inspektor napravio pravi skandal”, pojašanjava izvor Srpskainfo.

On je u tom trenutku izvadio pištolj i krenuo da prijeti poznatom košarkašu.

“Raduljica se očigledno nije prepao ovog policajca, nego mu je oteo pištolj. Tada se u sukob umiješao još jedan inspektor, koji je bio u društvu sa S.Š. On je napao Raduljicinog rođaka. U cijeli slučaj tada su se umiješali pripadnici Žandarmerije i uhapsili pijane kolege”, rekao je izvor.

Iskusni Raduljica trenutno nastupa za kineski Zhejiang Lions, a u karijeri je igrao za brojne evropsku klubove, kao i NBA ekipe Milwaukee Buckse i Minnesota Timberwolvese.

S reprezentacijom Srbije osvojo je srebrenu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2106. godine, svjetsko srebro 2104. i srebrenu medalju na Evropskom prvenstvu 2009. godine.

Raduljica se nije našao na finalnom spisku selektora Srbije Igora Kokoškova za predstojeći kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre koji se održava u Beogradu, a osim Srbije učešće će uzeti nacionalni timovi Italije, Portorika, Senegala, Filipina i Dominikanske Republike.ŠipovoMiroslav RaduljicaKomentari

Slične novosti

Komentari