Home » Petrović poručio da je Vukanović snimio izdajnički performans

Petrović poručio da je Vukanović snimio izdajnički performans

Piše INFO

Potpredsjednik SNSD Luka Petrović izjavio je da je “sarajevska golubica” Nebojša Vukanović juče, sa svog terena, poslala zahtjev njemačkom turisti da nametne izborni zakon ili da ide kući.

Petrović poručuje da je Vukanović snimio svoj izdajnički performans.

– S kamericom u ruci, uvijek nezasit i u trci za novcem, Vukanović je snimio svoj izdajnički performans kako bi od gugla i jutjuba dobro naplatio svaki pređeni korak i izgovorenu riječ – istakao je Petrović.

To što isključivo iz koristoljublja pravi skandale ne bi bilo strašno, naglasio je Petrović u izjavi za Srnu, da riječi koje izgovara i potezi koje pravi nisu upereni direktno protiv Republike Srpske i interesa srpskog naroda.

Jer kako drugačije da shvatimo pozivanje stranaca da ovdje mešetare i nameću rješenja po svojim mjerilima? Kako shvatiti sedmoricu odmetnika koji kleče u Sarajevu i preko uljeza pokušavaju da se dočepaju vlasti, bez obzira na cijenu koju bi za to platilo milion građana Srpske? – upitao je Petrović komentarišući jučerašnji istup Vukanovića ispred zgrade OHR u Sarajevu povodom odustajanja Kristijana Šmita da tehničkih izmjena Izbornog zakona BiH .

Potpredsjednik SNSD rekao je zar slika Vukanovića okruženog svim federalnim medijima i emitovanje u udarni termini na svim televizijama u Sarajevu nisu sami po sebi jasna poruka!?

Slične novosti

Komentari