Home » Nestorović: Zlonamjerne tvrdnje da je Dodik kriv za raskol Pokreta

Nestorović: Zlonamjerne tvrdnje da je Dodik kriv za raskol Pokreta

Piše INFO

Јedan od osnivača Pokreta “Mi – Glas iz naroda” Branimir Nesotorović izjavio je da su tvrdnje da je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik kriv za raskol u ovom pokretu zlonamjerne, maliciozne i u funkciji zavađanja Srba.

Nestorović je istakao da se Dodik nijednog sekunda nije miješao u rad Pokreta, već da je nedavno, kada je sa kolegama posjetio Banjaluku, objasnio kako funkcioniše politički život, da moraju da budu sa političkim istomišljenicima, te da je nakon toga shvatio da je predsjednik Srpske u pravu.

  • Da je on meni rekao da budem predsjednik i da rasturim pokret to je zaista toliko besmisleno i veoma maliciozno. Opet je u funkciji zavađanja Srba – rekao je Nestorović.

Nestorović je naveo da je sve to zlonamjerno, mnogo maliciozno prema predsjedniku Republike Srpske.

On je dodao da ih je Dodik podržao, navodeći da su oni politička opcija koja je izuzetno zainteresovana za Republiku Srpsku, ali da neko stvarno želi da zavadi Srbe s obje strane Drine, međutim u tome neće uspjeti.

  • Mnogo zlonamjerno i potvrđuje da smo ja i /Aleksandar/ Pavić bili u pravu što smo prekinuli ovu agoniju i osnivamo novu stranku – naglasio je Nestorović za Srnu.

Siniša Ljepojević, jedan od osnivanja Pokreta, rekao je da je za raskol u ovom pokretu kriv Dodik, a i Јovan Јanjić, takođe jedan od osnivača, takođe je bio mišljenja da je Dodik uticao na Nestorovića.

  • Nisam mogao da vjerujem da su to izjavili, ali svakom na čast – zaključio je Nestorović.

Dodik je danas rekao da je razgovarao sa Nestorovićem, ali da od njega ništa nije tražio, niti je Nestorović, kako kaže, nešto molio.

Slične novosti

Komentari