Home » Nešić: Nećemo biti igračke za bilo čiju manipulaciju

Nešić: Nećemo biti igračke za bilo čiju manipulaciju

Piše INFO

-Kao ozbiljna stranka, vidjećemo sutra šta nam ima reći gospodin Dodik i odrediti se spram tog. Našu podršku će imati u svemu što je temeljni interes Republike Srpske, ali isto tako nećemo biti igračke za bilo čiju manipulaciju – poručio je Nešić.
-Za DNS politički I nacionalni interesi Republike Srpske su iznad svakog partijskog interesa, kaže predsjednik te stranke Nenad Nešić.

Ako se, prema njegovim riječima, za ovaj mjesec dana desilo nešto što mi možda ne znamo, a o čemu bi htio da nas informiše srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, onda treba da pokažemo političko i nacionalno jedinstvo tu nema mjesta političkim igrarijama.

“Međutim, ako ponovo treba da raspravljamo o onom o čemu smo raspravljali prije mjesec dana i ako je ovo još jedan ulazak u predizbornu godinu korišćenjem ovog pitanja za interese vladajuće partije onda to nije jačanje nego slabljenje Srpske i zloupotreba Narodne skupštine da bi se skrenula pažnja sa pitanja nabavke vakcina i loše ekonomske situacije”, naglašava Nešić.

Dodaje da će kao ozbiljna stranka vidjeti sutra šta ima reći gospodin Dodik i odrediti se spram tog.

“Našu podršku će imati u svemu što je temeljni interes Republike Srpske, ali isto tako nećemo biti igračke za bilo čiju manipulaciju”, poručio je Nešić.

Slične novosti

Komentari