Home » “Nastavićemo da gradimo čvrste mostove”: Gradonačelnik Beograda u Banjaluci za Dan grada

“Nastavićemo da gradimo čvrste mostove”: Gradonačelnik Beograda u Banjaluci za Dan grada

Piše INFO

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić prisustvovaće sutra u Banjaluci svečanoj akademiji povodom 22. aprila – Dana Grada Banjaluke.

Radojičić će imati i uzvratni sastanak sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, najavljeno je danas iz Sekretarijata za informisanje Grada Beograda.
Gradonačelnik Beograda je naveo da je 27. januara ove godine bio domaćin Stanivukoviću, kada su razgovarali o dodatnom povezivanju dva grada, razvijanju dosadašnje saradnje, kao i o načinima na koje Beograd može doprinijeti razvoju Banjaluke.
“Potpuno sam uvjeren da ćemo ovom prilikom uspeti da produbimo razgovore o ovim temama, i unaprijed se radujem tome”, naveo je Radojičić u pisanoj izjavi.
On je istakao da Beograd posmatra Banjaluku i cijelu Republiku Srpsku kao svog iskrenog prijatelja, kojem je uvijek spreman da pruži podršku.
“Beograd i Banjaluka su gradovi u kojima živi isti narod, koji će nastaviti zajedno da gradi čvrste mostove, i koji će ih u budućnosti još više povezivati”, zaključio je gradonačelnik Radojičić.

Slične novosti

Komentari