Home » Načelnici Miličević i Ćelić o saradnji Teslića i Stanara

Načelnici Miličević i Ćelić o saradnji Teslića i Stanara

Piše INFO

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević sastao se danas u Stanarima sa načelnikom ove opštine Radojicom Ćelićem. Na ovom prvom zvaničnom sastanku predstavnika dvije opštinske uprave glavna tema je bila proširivanje saradnje između ovih susjednih opština.

Načelnik Stanara Radojica Ćelić naglasio je da saradnja sa Opštinskom upravom Teslić postoji i od ranije u njegovom mandatu, posebno po pitanju uspostavljanja Odjeljenja za finansije u Opštinskoj upravi Stanari i finansijskoj stabilizaciji ove opštine.

On je izrazio očekivanje da će se saradnja u narednom periodu proširiti i na privrednu saradnju, povećanje broja radnih mjesta, poboljšanju putne infrastrukture između dvije susjedne opštine, a posebno je istakao zainteresovanost za podršku po pitanju iskustva Teslića na projektima vodosnabdijevanja, što za Stanare predstavlja jedan od prioriteta.S obzirom da Opštinska uprava Stanari nema formirano Odjeljenje za inspekcijske i komunalne poslove, na ovom sastanku je dogovoreno proširivanje saradnje i po ovom pitanju.

Načelnik opštine Teslić Milan Miličević rekao je ovom prilikom da su se na današnjem sastanku razmatrali konkretni problemi i potrebe sa kojima se susreću sve opštine u Republici Srpskoj, ali i specifični koji se odnose na ove dvije susjedne opštine.

On je najavio formiranje radnih grupa koje će imati zadatak da se bave iznalaženjem riješenja za potrebe o kojima je bilo riječi na ovom sastanku

Slične novosti

Komentari