Home » “Vidim da su me lijepo pohvalili, ali hajde da ostavimo vremena”

“Vidim da su me lijepo pohvalili, ali hajde da ostavimo vremena”

Piše INFO

Pravo da vam kažem, ja sam to saznao iz medija. Vidim da su me lijepo pohvalili i zahvaljujem na tome.

Tim riječima je Darko Mladić prokomentarisao jučerašnji potez Ujedinjene Srpske koja ga je pomenula kao potencijalnog zajedničkog nestranačkog kandidata vladajuće koalicije u Republici Srpkoj na opštim izborima 2022.

U pitanju je kandidatuta za predsjednika Srpske ili člana Predsjedništva BiH.

Mladić za Srpskainfo kaže da ništa više ne bi komentarisao, jer je to za njega iznenađenje.

– Koliko sam shvatio, to je više izraz neke političke procjene trenutnog stanja tamo nego što je sada konkretno nešto prema meni. Ali, hajde da ostavimo vremena da vidimo šta je to tačno. Meni još nije potpuno jasno kako sam ja isplivao u toj priči – kaže Mladić, inače sin komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Ratka Mladića, koji je u Hagu osuđen na doživotni zatvor.

Podsjećamo, član Predsjedništva US, Kostadin Vasić, rekao je da ova stranka može da predloži kandidata sa postojećim političkim iskustvom ili kandidata koji do sad nije bio političar.U prvom slučaju, Ujedinjena Srpska je predložila svog predsjednika, Nenada Stevandića, a kao vanpolitičkog kandidata, stav radne grupe Ujedinjene Srpske je da bi to trebao biti nezavisni zajednički kandidat Darko Mladić, sin Ratka Mladića, kao osoba koja bi svojim iskustvom i harizmom mogla da integriše najveći broj birača – izjavio je Vasić.

Slične novosti

Komentari