Home » Milanović reagovao na SNSD: Ne mogu da se pomire s gubitkom Banjaluke

Milanović reagovao na SNSD: Ne mogu da se pomire s gubitkom Banjaluke

Piše INFO

Šef Kluba odbornika u Skupštini grada Banjaluka i potpredsjednik Gradskog odbora PDP Banjaluka Dragan Milanović tvrdi da SNSD još ne može da se pomiri da je izgubio Banjaluku, ne samo za mjesto gradonačelnika, nego da u kontinuitetu gubi povjerenje građana grada kojim je suvereno vladao preko 20 godina.

U pitanju je komentar Milanovića na jučerašnje saopštenje Gradskog odbora SNSD Banjaluka.

U tom saopštenju je navedeno da “sve ukazuje da je PDP stranim novcem došao do pozicije gradonačelnika ovog grada, te pozvali nadležne organe da što prije utvrde krivičnu odgovornost Branislava Borenovića, Igora Crnatka, Draška Stanivukovića i ostalih članova PDP za koje se sumnja da su radili na štetu građana Banjaluke, odnosno Republike Srpske”.

“ Kada se SNSD, kao što je to uradio njihov Gradski odbor u Trebinju, pa zatim u Banjaluci, poziva na klevetničke izjave nekoga koga su godinama nazivali najpogrdnijim imenima, a sada im je to vjerodostojan „svjedok saradnik“, znači da su baš u problemu i da nemaju jačih argumenata protiv PDP-a. Kada god im je rejting u padu, oni se dosjete stranih službi, kojkakvih Britanaca, raznih soroša, obojenih revolucija, što postaje tragikomično. Da ne znaju da je gradonačelnik Stanivuković pobijedio isključivo voljom naroda, oni bi već pokrenuli opoziv”, rekao je Milanović.

Slične novosti

Komentari