Home » Krivokapić prodaje mercedes “majbah” Mila Đukanovića

Krivokapić prodaje mercedes “majbah” Mila Đukanovića

Piše INFO

Crnogorska vlada odlučila je da proda luksuzne automobile “mercedes majbah” koji su u državnom vlasništvu. Jedan od dva “majbaha” koristi predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

“Sredstva od prodaje ovih vozila biće uplaćena u budžet Crne Gore, a koristiće se za pomoć ugroženim građanima i unapređenje socijalne pravde u državi”, naveo je premijer Zdravko Krivokapić na nalogu na Tviteru.

On je u video-poruci naveo da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja zaduženo da angažuje procjenitelja koji će procijeniti vrijednost vozila, kao i da oformi komisiju za prodaju vozila do naredne redovne sjednice vlade.

Premijer Crne Gore je pojasnio da će nakon toga biti objavljen međunarodni javni poziv za učešće na javnom nadmetanju.

“Javni poziv će trajati osam dana, a nakon toga će biti organizovana javna aukcija na kojoj će javno i transparentno biti izabran najbolji ponuđač“, rekao je Krivokapić.

Jedan od “majbaha”, koristi predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, a drugi je dok je bio premijer koristio aktuelni poslanik DPS-a Duško Marković, prenijele su podgoričke “Vijesti”.

Televizija “Vijesti” ranije je objavila da je vlasnik „majbaha“ koji je koristio Marković Agencija za nacionalnu bezbjednost.

Slične novosti

Komentari