Home » Ilić komentarisao Stanivukovićev snimak: Žao mi je što je Banjaluka postala predmet ismijavanja

Ilić komentarisao Stanivukovićev snimak: Žao mi je što je Banjaluka postala predmet ismijavanja

Piše INFO

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka, Mladen Ilić, rekao je da mu je žao što je Banjaluka postala predmet ismijavanja, nakon što je u javnost izašao snimak kako jedna saradnica jaše gradonačelnika, Draška Stanivukovića.

“Ovo je još jedan u nizu skandala koji su potresli naš grad Banjaluku i gradsku upravu. Meni je žao što je grad Banjaluka postao predmet ismijavanja, ne samo Banjalučana i ljudi koji gledaju ove snimke nego uopšteno regiona koji bruji o ovakvim stvarima. Definitivno mi je krivo zbog takvih stvari i ne mogu vjerovati da neko ko obavlja ovako visoku funkciju sebi dozvoli ovakve stvari”, kaže Ilić i dodaje:
“Zaista imamo mnogo problema sa kojima se susrećemo, o ovoj političkoj krizi u kojoj je Banjaluka da i ne pričamo, a neko sebi dozvoli da u prvi plan dođe ovakvi video snimci i mnogi drugi koje smo nažalost, bili u prilici da vidimo prethodnih mjeseci. U jednu ruku mi je sve ovo svakako nevjerovatno, a u drugu izuzezno žao što je Banjaluka sebi ovako nešto dozvolila”.
Podsjećamo, u javnosti se pojavio video-snimak na kojem se vidi kako Olga Babić, zaposlena u Gradskoj upravi Banjaluka, jaše gradonačelnika Draška Stanivukovića, koji joj objašnjava kako da nauči da “jaše konja”.

Slične novosti

Komentari