Home » Dvejn Džonson – novi Bond?

Dvejn Džonson – novi Bond?

Piše INFO

Glumac Dvejn Džonson otkrio je povezanost svoje porodice sa popularnom franšizom, kao i da mu je želja da tumaču ulogu tajnog agenta.

U novom izdanju Esquire’s Explain This video-serije, glumac Dvejn Džonson je nametnuo svoje ime kao kandidata u trciza novog Jamesa Bonda.

Video počinje tako što Džonson objašnjava povezanost svoje porodice sa dugotrajnom franšizom tajnih agenata.

“Da, moj deda je bio Bondov negativac u filmu You Only Live Twice sa Šonom Konerijem Veoma, veoma kul”, rekao je misleći na glumca Pitera Maiviju, koji je tumačio manju ulogu negativca koji se borio protiv Konerija u ulozi Bonda.

Džonson je priznao da je veliki fan franšize i da cilja visoko.

“Želeo bih da krenem njegovim stopama i budem sledeći Bond. Ne želim da budem negativac. Moram da budem Bond”, poručio je Džonson.

Vrata za ovu poziciju su trenutno otvorena, jer se 15-godišnja epoha Danijela Krejga kao Agenta 007 završila prošlog meseca izlaskom filma No Time To Die.

Osobine Bonda nisu striktno ograničene, ali postoji nekoliko zahteva koje budući agent mora da ispunjava.

“Može da bude bilo koje boje, ali je muško”, rekla je producentica Barbara Brokoli za Variety.

Međutim, postoji jedna prepreka na koju bi “The Rock” mogao naići u trciz a ovu ulogu, a to je zahtev da Džejms Bond ostane Britanac, nešto što Dvejn Džonson definitivno nije.

Trenutno su, prema kladionicama, glavni kandidati za ulogu Bonda Tom Hardi i Henri Kavil, a nedavno se među favorite neočekivano uključio glumac serije “Game of Thrones”, Tom Hoper.

Slične novosti

Komentari