Home » Dominic Thiem: “govorim u ime svih”

Dominic Thiem: “govorim u ime svih”

Piše INFO

Austrijski teniser Dominik Tim podijelio je utiske nakon dolaska u Dohu, gdje ga očekuje turnir iz serije 250.

On će u drugom kolu, u srijedu igrati protiv Aslana Karaceva, polufinaliste Australijan opena.

“Prvi utisci su prilično dobri – slični su kao i prošle godine. Podloga nije prebrza. Temperatura je dobra. Mislim da mečevi počinju popodne, što je dobro. Biće ovo moj prvi turnir poslije mjesec dana, nakon onog teškog poraza u Melburnu. Dobro sam se pripremio. Biće ovo jedan od posljednjih turnira na betonu, tako da ću pokušati da postignem dobar rezultat. Pokušaću od prvog poena da budem na dobrom nivou”, rekao je Tim, prenosi B92.

Poslije više od godinu dana na teren se vraća Rodžer Federer.

“Mislim da govorim u ime svih, čak i u ime najvećih rivala. Kažem da i dalje volim da gledam njegov tenis. Taj tenis je prelijep, način na koji pristupa igri. Sa te strane sam njegov veliki fan. Zaista je lijepo što se vratio i što mogu ponovo da ga vidim. Tako razmišlja većina nas. Nadam se da je spreman”, dodao je on.

Tim je u Melburnu ispao u osmini finala od Grigora Dimitrova – glatko, sa 3-0 u setovima.

“To je bilo veoma teško iskustvo. Trebalo mi je vremena da sve analiziram, da se povratim. Pretpostavljam da je sada dobro, vrijeme je da se usredsredim na nove stvari. Doha je prva šansa da postignem rezultate, steknem samopouzdanje i zaboravim da loš početak sezone”, zaključio je Austrijanac.

Slične novosti

Komentari