Home » Dodik: Јedinstvom se predstaviti na nivou BiH

Dodik: Јedinstvom se predstaviti na nivou BiH

Piše INFO

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da bi formiranje vlasti na niovu BiH sa strankama opozicije iz Republike Srpske bilo loše za BiH koja je neuspješna, nefunkcionalna i gotovo propala.

Dodik je naveo da Republika Srpska mora jedinstvom da se predstavi na nivou BiH.

  • Najbolje bi bilo da se republički interesi zajednički predstavljaju na niovu BiH, a ne oni koji nisu dobili podršku naroda – rekao je Dodik povodom današnjeg sastanka predstavnika opozicije iz Srpske – SDS-a, PDP-a i liste “Za pravdu i red” sa rukovodstvom SDP-a BiH u Sarajevu na kojem će biti razgovarano o izboru delegata u Dom naroda BiH iz Srpske, te o formiranju vlasti na nivou BiH bez SNSD-a.

Kada je riječ o saradnji SNSD-a i institucija Republike Srpske sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanovukovićem, Dodik je podsjetio da institucije Srpske imaju saradnju i sa onima koji nisu iz SNSD-a.

  • Banjaluka je grad koji traži da se rješavaju problemi. Ako opozicija misli da ne treba biti saradnje sa institucijama Srpske, onda će to biti na štetu Banjaluke – naglasio je Dodik.

Napomenuo da je sa Banjalukom sprovedeno nekoliko akcija, a da joj predstoji organizovanje “Srpska opena” kako bi bila dobar domaćin.

Slične novosti

Komentari