Home » Dobojlija osumnjičen da je pijan lovačkom puškom teško ranio suprugu

Dobojlija osumnjičen da je pijan lovačkom puškom teško ranio suprugu

Piše INFO

Danko Maličević (31) iz Doboja uhapšen je zbog sumnje da je pijan upotrebom vatrenog oružja pokušao ubiti svoju suprugu Anđelku Maličević (26), saznaju “Nezavisne”.

Iz Policijske uprave Doboj su saopštili da su policijski službenici u subotu oko 1.30 časova lišili slobode D.M. sa područja Doboja, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo “Ubistvo u pokušaju”.

“Navedeno lice je svojoj supruzi A.M. upotrebom vatrenog oružja – lovačka puška, nanijelo teške tjelesne povrede opasne po život. A.M. je iz dobojske bolnice prevezena u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, gdje je zadržana na liječenju.

Izvršenim alkotestiranjem kod D.M. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,26 g/kg.”, navodi se u saopštenju PU Doboj.

Iz UKC RS su za “Nezavisne” rekli da je pacijentica primljena u Urgentni centar UKC Republike Srpske u subotu.

“Hospitalizovana je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, a prema riječima dr Dragana Rakanovića, načelnika Klinike pacijentica je primljena sa povredama grudnog koša i trbuha. Operativno je zbrinuta u Opštoj Bolnici “Sveti Apostol Luka” u Doboju, a zatim i u našoj ustanovi. Priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena. Sve dalje prognoze u vezi njenog zdravstvenog stanja su neizvjesne”, naveli su iz UKC RS.

Slične novosti

Komentari