Home » DOBOJ: Počeo „Kup Trebave 2021“; Slavljenik FK „Trebava“ u finalu Kupa

DOBOJ: Počeo „Kup Trebave 2021“; Slavljenik FK „Trebava“ u finalu Kupa

Piše INFO

Fudbalski klub „Trebava“ iz Osječana ove godine slavi jubilej – sedam decenija postojanja i rada. Sedamdeseti rođendan ovaj klub, koji ima bogatu tradiciju i istoriju, proslavlja u sklopu sportske manifestacije „Kup Trebave 2021“, koja se organizuje povodom 29. godišnjice proboja „Koridora života“, a koja je počela danas na stadionu FK „Trebava“ u Osječanima kada su na programu bile polufinalne utakmice i finalna utakmica za pobjednika u okviru grupe A.

U prvoj polufinalnoj utakmici grupe A Trebava je bila bolja od OFK Pridjela rezultatom 3:2, a u drugom polufinalnom meču Partizan iz Koprivne je poražen od BSK-a iz Bušletića 1:2. U finalnom susretu za pobjednika grupe A Trebava je pobijedila BSK 4:1.

Sutra su na programu utakmice u okviru grupe B. Od 18 časova u prvom polufinalnom meču sastaju se Hajduk iz Kožuha i vranjački Trebavac, a u drugoj polufinalnoj utakmici koplja će ukrstiti dugopoljska Sloga i Naša krila iz Kostajnice. Finalni susret za pobjednika grupe B biće odigran u terminu od 21 čas.

Treći dan (subota) ove sportske manifestacije je revijalno-takmičarskog karaktera. Sve ljubitelje fudbala od 18 časova očekuje prava sportska poslastica. Revijalnu utakmicu odigraće veterani FK „Trebava“ iz Osječana i Crvene zvezde iz Beograda, a u terminu od 21 čas biće odigrana finalna utakmica turnira u kojoj če snage odmjeriti slavljenik Trebava i sutrašnji pobjednik grupe B.

Generalni pokrovitelj sportske manifestacije „Kup Trebave 2021“ je gradonačelnik Grada Doboja.

Slične novosti

Komentari