Home » Denis Stevanović reizabran za predsjednika OO SP-a Stanari

Denis Stevanović reizabran za predsjednika OO SP-a Stanari

Piše INFO

U Stanarima je sinoć održana Izborna konferencija Opštinskog odbora Socijalističke partije, a za predsjednika odbora reizabran je Denis Stevanović.Opštinski odbor SP-a Stanari podržao je i kandidaturu Petra Đokića za predsjednika stranke na predstojećem stranačkom Kongresu koji će biti organizovan krajem godine.

Denis Stevanović reizabran je za predsjednika Opštinskog odbora Socijalističke partije Stanari na drugoj Izbornoj konferenciji koja je održana sinoć u Stanarima. 70 delegata je izabralo 18 članova Opštinskog odbora, koji će naknadno biti proširen na ukupno 23 člana.“Ja ću nastaviti politiku koju Socijalisti ovdje provode već šest godina u Stanarima, a prvenstveno se odnosi na rad na terenu. Spremni smo da sa svojim koalicionim partnerima donosimo značajne odluke koje će prvenstveno ići u korist građana opštine Stanari i u cilju razvoja ove opštine”, rekao je Denis Stevanović, reizabrani predsjednik OO SP-a Stanari.Stanari kao najmlađa opština u Srpskoj se u kontinitetu razvija, a Socijalistička partija koja je dio vlasti u Stanarima je i vrlo važan faktor vlasti. U ovom trenutku partija daje svoj maksimalan doprinos da Stanari napreduju i da se razvijaju, rekao je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić koji je prisustvovao Izbornoj konferenciji.

Večeras smo izabrali novi Opštinski odbor. Karakteriše ga mladost, energija, ali i znanje, sposobnost i velika posvećenost naših kadrova, naših članova. Drago mi je da jedan od naših Opštinskih odbora u Republici, ovaj ovdje u Stanarima je upravo taj koga karakteriše mladost i energija, i želimo i uvjeren sam da će tako biti i u ostalim Opštinskim odborima u cijeloj Srpskoj. Naša partija se kontinuirano širi sa mladim ljudima, sa ljudima koji su posvećeni životu i rezultatima u svojoj lokalnoj zajednici gdje žive”, rekao je Petar Đokić, predsjednik Socijalističke partije.

Đokić je dodao da ga raduje činjenica da će nova garnitura članova Socijalističke partije i dalje biti nosioci političkog života opštine Stanari, te im dao puno povjerenje. A povjerenje i podršku opštinskog odbora SP-a Stanari dobio je i Đokić za predsjednika stranke na predstojećem stranačkom Kongresu koji će biti organizovan krajem godine.

Slične novosti

Komentari