Home » Danas počinje najbolje izdanje Nektar Fresh Wave Festivala do sada

Danas počinje najbolje izdanje Nektar Fresh Wave Festivala do sada

Piše INFO

Šezdeset renomiranih izvođača sa svjetske i regionalne muzičke scene nastupit će na devetom Nektar Fresh Wave Festivalu, koji će se u naredna tri dana održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Posjetioci iz petnaestak svjetskih zemalja pristigli su na deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala, koje će obilježiti i rekordan broj novinarskih ekipa i drugih predstavnika medijskih kuća iz zemlje i regiona.

Očekuje nas trodnevni spektakl bez premca sa do sada najvećom binom Main Stage-a i festivalskom produkcijom koja do sada nije viđena u BiH! Listu od šezdeset izvođača koji će nastupiti na devetom izdanju Nektar Fresh Wave Festivala, predvode ovogodišnji Headliner-i i apsolutne ikone svjetske elektronske muzičke scene: Sven Väth, Ilario Alicante, Nastia, Victor Ruiz.Deborah De Luca, SASHA.

Rezidenti Nektar Fresh Wave Festivala Mladen Tomić, Nebs Jack, Joma Maja i Woodie predvode regionalne izvođače koji će predstojećeg vikenda pridružiti headliner-ima festivala! Energy bina Nektar Fresh Wave Festivala i ovog ljeta predstavlja regionalnu muzičku polsasticu, a listu izvođača koji će nastupiti na ovoj bini predvode imena kao što su: Petar Dundov, Space Motion, Forest People, Damir Hoffman, Marko Vuković, Roxa, Coeus, Sinisa Tamamovic, Kristijan Molnar, Bokee, TKNO, Miloš Vujović i mnogi drugi.

Na Jegermeister LIVE bini festivala, za ljubitelje živih nastupa, pobrinuće se Vojko V, Klinac, Krankšvester, Ajs Nigrutin i Timbe, Marčelo, Brutal Protest, Kosnik, Fox, Surreal. Osim festivalskih bina posjetioce očekuju fan zone i drugi sadržaji koji će se realizovati u saradnji sa medijskim pokroviteljima, prijateljima i partnerima festivala.

“Festivalske kapije se otvaraju u 20 sati, detaljnu satnicu objavit ćemo na festivalu, a posjetioce pozivamo da na vrijeme budu na tvrđavi i tako se osiguraju da neće propustiti svoje omiljene izvođače i zvijezde ovogodišnjeg izdanja Nektar Fresh Wave Festivala! Napominjemo da odlukom nadležnih za ulaz nisu potrebni, testovi i sertifikati o vakcinaciji protiv virusa korona ali apelujemo na sve posjetioce da se ponašaju prema važećim epidemiološkim preporukama i odgovorno”, poručili su organizatori.

Ulaznice za deveto izdanje Nektar Fresh Wave Festivala od danas su dostupne isključivo na prodajnom mjestu na najvećoj kapiji tvrđave Kastel, odnosno na ulazu u festival, a u prodaji su paket trodnevne ulaznice po cijeni od 60 KM / 30 evra, trodnevne VIP ulaznice po cijeni 100 KM / 50 evra jednodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM / 15 evra i jednodnevne VIP ulaznice po cijeni od 50 KM / 25 evra. Napominjemo da svi koji su zadržali prošlogodišnje ulaznice iste mogu iskorititi za ulazak na ovogodišnje izdanje festivala.

Slične novosti

Komentari