Home » Cvijanovićeva zadovoljna sastankom sa “osmorkom”

Cvijanovićeva zadovoljna sastankom sa “osmorkom”

Piše INFO

Potpredsjednik SNSD Željka Cvijanović izjavila je da je današnji sastanak delegacije SNSD sa “osmorkom” o formiranju vlasti na nivou BiH pokazao efikasnost i namjeru da se radi konstruktivno u narednom periodu.

Cvijanovićeva je rekla da je potrebno ubrzano raditi na stvarima za koje postoji saglasnost te da na današnjem sastanku nije bilo riječi o personalnim rješenjima.

– Nismo se bavili podjelom resora i personalnim rješenjima i to su stvari kojima će se na ozbiljan način baviti svi učesnici koji će formirati Savjet ministara na jednom od naših sastanaka za koji vjerujemo da ćemo imati tek krajem sljedeće sedmice – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila zadovoljstvo što se ne insistira na stvarima za koje ne postoji saglasnost, već na pitanjima kao što su infrastruktura, energetika, stanje budžeta, demografije i obrazovanja.

Prema njenim riječima, teme su bile opšte stvari i politike, te namjere koje vlasti treba da sprovode realizujući određene projekte.

Cvijanovićeva je rekla da je dio radne grupe koja će u budućnosti moći da razradi određena pitanja koja su od životnog interesa.

Slične novosti

Komentari