Home » Cvijanović: Sačuvajmo snagu SNSD-a kako bi SNSD čuvao snagu Srpske

Cvijanović: Sačuvajmo snagu SNSD-a kako bi SNSD čuvao snagu Srpske

Piše INFO

Predsjedavajuća radnog Predsjedništva Sabora SNSD-a Željka Cvijanović istakla je da je veoma važno sačuvati snagu SNSD-a kako bi SNSD čuvao snagu Republike Srpske za vrijeme koje dolazi i u kojem će se prelamati mnogi procesi.

Cvijanovićeva je rekla da se 7. Sabor SNSD-a održava u vremenu koje je izuzetno teško i složeno, ne samo u BiH, već i u regiji, cijeloj Evropi, ali i na globalnom planu, a uz to je i obojeno raznim neprincipijelnim ponašanjima i raznim stranim uplitanjima i manipulacijama s kojima se, nažalost, i dalje moramo boriti.

  • Zato je i važno da ostanemo posvećeni očuvanju ustavnog statusa i kapaciteta Republike Srpske, da ostanemo kompaktni i jedinstveni kako bismo što uspješnije rješavali ekonomske i socijalne izazove – naglasila je Cvijanovićeva u obraćanju u ime radnog Predsjedništva Sabora SNSD-a u Doboju.

Dodala je da su se danas okupili da obave važan politički i stranački posao, svjesni činjenice da svaki sabor ili sastanak bilo kojeg organa SNSD-a, kao najveće političke stranke, izaziva veliku pažnju javnosti.

  • To je i logično s obzirom na to da je SNSD već nekoliko izbornih mandata na čelu koalicije koja kreira najvažnije politike i ekonomske procese, ali i odolijeva pritiscima kojima je u kontinuitetu izložena Republika Srpska – navela je Cvijanovićeva.

Ona je zahvalila gostima koji su svojim prisustvom uveličali Sabor SNSD-a, potvrđujući na taj način i dobru saradnju i dobro međusobno razumijevanje.

Slične novosti

Komentari