Home » Borenović: Uvjeren sam da će aktuelna vlast u Doboju otići u istoriju

Borenović: Uvjeren sam da će aktuelna vlast u Doboju otići u istoriju

Piše INFO
Predsjednik PDP-a Branislav Borenović izjavio je da kandidat opozicionih stranaka za gradonačelnika Doboja na ponovljenim izborima Cvijan Filipović građanima nudi “pošten i domaćinski odnos prema gradu i svakome ko u njemu živi”.

“Ponovljeni izbori u Doboju nisu ništa drugo do referendum na kojem će građani birati između bahatosti, osionosti i loših rezultata dosadašnje vlasti i poštenijeg, pravičnijeg i demokratskog pristupa koji nudi PDP i druge opozicione stranke. Naš zajednički kandidat za gradonačelnika, gospodin Cvijan Filipović, osim svog iskustva, građanima Doboja nudi pošten i domaćinski odnos prema gradu i svakome ko živi u Doboju”, kaže predsjednik PDP-a Branislav Borenović uoči ponovljenih izbora u Doboju.

On je rekao da gradu poput Doboja, koji se nalazi u središtu najvažnijih saobraćajnica, ne samo u Republici Srpskoj i BiH, nego i u regiji, treba nova vlast koja će ga razvijati, a ne ona, kako kaže, “koja će raditi samo u svom interesu i interesu svoje političke stranke”.

“Upravo taj koncept PDP nudi Dobojlijama, a znači pošten rad za grad i građane, stručnost i viziju. Očekujem da nadležne institucije koje sprovode izbore obezbijede da ponovljeni izbori budu zakoniti i fer. U tom slučaju, uvjeren sam u dobar rezultat PDP-a, drugih stranaka koje su trenutno u opoziciji, a da će trenutna vlast otići u istoriju”, istakao je Borenović i najavio da će rukovodstvo PDP-a, zajedno sa aktivistima i volonterima iz više gradova, 21. februara biti u Doboju, prenose “Nezavisne novine”.

Slične novosti

Komentari