Home » BORENOVIĆ: Dokazano da su banditi u Doboju pokrali građane

BORENOVIĆ: Dokazano da su banditi u Doboju pokrali građane

Piše INFO

Ja ovo kažem javno. Jer bandite, kriminalce i lopove moramo prozivati. I oni imaju obraza govoriti o budućnosti Republike Srpske. Sram ih bilo“, žestoko je Borenović kritikovao SNSD-ove uzdanice iz Doboja.„Imamo Tunjice, Foču, Kulu, pa neka ih rasporede“, naveo je lider PDP-a Branislav Borenović tokom partijskog Sabora u Doboju, govoreći o proteklim izborima i činjenici da je na ponovljenim izborima u tom gradu gradonačelnik Boris Jerinić imao oko 15.000, a nosilac liste SNSD-a Sanja Vulić oko 17.000 manje glasova nego na redovnim izborima kada je opoziciji onemogućeno posmatranje izbora.

Sadašnji gradonačelnik Boris Jerinić bolje da je stanovnik Tunjica, Kule ili Foče. Ne samo on, nego i njegovi partneri u izbornom banditizmu. Jedna je ona Sanja Vulić koja je dobila 17.000 glasova manje nego na onim kriminalnim izborima, a drugi je Obren Petrović, čiji su najbliži članovi porodice dobili takođe 17.000 glasova manje nego na pokradenim izborima“, rekao je Borenović.

On je rekao da je to dovoljan pokazatelj da je tim ljudima mjesto u zatvoru, a ne u skupštinskim i gradonačelničkim foteljama:„Ja ovo kažem javno. Jer bandite, kriminalce i lopove moramo prozivati. I oni imaju obraza govoriti o budućnosti Republike Srpske. Sram ih bilo“, žestoko je Borenović kritikovao SNSD-ove uzdanice iz Doboja.

Slične novosti

Komentari